Mobilități ERASMUS+

Studiază în FRANȚA
students-in-front-of-eiffel-tower.webp

Dacă dorești să studiezi într-o țară cu o reputație academică excelentă, Franța este țara ideala pentru tine! Este una dintre cele mai populare destinații de studiu, ceea ce o face perfectă pentru studenții internaționali, având în prezent peste 250.000 de studenți internaționali. 

Sistemul francez de învățământ superior este unul dintre cele mai bune din lume fiind, totodată, și unul dintre cele mai accesibile.

Universitățile franceze sunt aproape de vârful renumitelor clasamente universitare în fiecare an. 

Parteneri: INSA Lyon, INSA RennesUniversité de Poitiers

Studiază în ITALIA
unnamed.jpg

Educația în Italia este extrem de apreciată, având un număr mare de instituții academice excelente, răspândite în toată țara, unde studenții internaționali sunt primiți cu căldură.

Italia a jucat un rol important în mediul academic, încurajând reforma învățământului superior european prin Procesul Bologna. 

Sistemul italian este caracterizat prin excelență în cercetare, știință și creativitate, oferind o gamă diversificată de cursuri, inclusiv în limba engleză, într-un mediu dinamic și plăcut

Parteneri: Università degli Studi di Brescia

Pentru mai multe detalii privind condițiile de aplicație, regulamentul de înscriere și documentele necesare, click aici.